MAAILMANLAAJUINEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi 7. toukokuuta 2018.

Enterprise Holdings, Inc. ja sen itsenäiset alueelliset tytäryhtiöt, jotka harjoittavat liiketoimintaa tuotemerkeillä Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental ja Alamo Rent A Car, sekä Truck Rental, Car Sales, Commute with Enterprise, CarShare ja Car Club sekä tytäryhtiömme Enterprise Fleet Management, Inc. (yhdessä "Enterprise Holdings" tai "me" eri taivutusmuodoissaan) kunnioittavat tietosuojaasi. Olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön ("Tietosuojakäytäntö") ja evästekäytännön ("Evästekäytäntö") kuvaamaan tapoja, joilla keräämme ja käytämme tietoja.  Lisätietoja on alla olevissa osioissa.

 

Mitä tietoja keräämme

 

Sinusta kerättävät tiedot

Voit antaa meille tiettyjä tietoja maksutapahtumien yhteydessä, sivustossamme tai toimipisteessämme. Keräämme sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • nimi, yhteystiedot, syntymäaika, ajokortin numero ja vanhenemispäivä sekä lähiomaisen yhteystiedot
  • ajoneuvon vuokraustiedot, mukaan lukien paikka, josta ajoneuvo vuokrataan, vuokrauspäivämäärä, vuokrauksen tyyppi ja toivomuksesi
  • luottokorttitiedot, Enterprise-, Alamo- tai National-kanta-asiakastiedot, online-käyttäjätilin tiedot, jäsen-/yritystunnistenumerot, passin tiedot ja lentobonus- tai matkakumppanitiedot
  • tiedot, joita annat markkinointivalinnoistasi, osallistuessasi kyselyihin tai hyödyntäessäsi kampanjatarjouksia
  • valokuvat, jotka toimitat itsestäsi, ajokortistasi tai kuiteistasi käyttämällä joissakin mobiilisovelluksissamme ja sivustoissamme käytettävissä olevia kameratoimintoja
  • terveydentilaasi koskevat tarvittavat tiedot, joiden avulla voimme tarjota sinulle autoilun apuvälineitä
  • taloudelliset tiedot, joita tarvitaan Car Salesin tai Fleet Managementin toimipaikassa ajoneuvoa hankittaessa tai vuokrattaessa.

Saamme sinusta lisätietoja esimerkiksi seuraavilta kolmansilta osapuolilta:

  • asiakaslähteet, kuten kolmannen osapuolen varaussivustot (joilta saamme yleiset yhteystiedot ja varauksen vahvistusnumeron vuokrauksen toteuttamiseksi), työnantajasi (yleiset yhteystiedot) ja vakuutuspalveluntarjoajasi (yleiset yhteystiedot ja tiedot vakuutuksista) 
  • suositteluohjelmamme (mikäli soveltuu)
  • hotellien, lentoyhtiöiden ja muiden palveluiden kanta-asiakasohjelmat, joista saamme yleiset yhteystietosi ja varaustiedot
  • luottotietoyritykset, joilta saamme henkilöllisyyteen liittyviä tietoja petosten estämiseksi
  • franchising-yritykset, joilta saamme tietoja tekemistäsi vuokrauksista
  • palveluntarjoajat, kuten asiakastuki (asiakaspalveluun liittyvät tiedot ja lähettämäsi kysymykset), asiakaskyselyiden toteuttajat (vastauksesi asiakaspalvelukyselyihimme) ja markkinointipalvelujen tarjoajat (tietoja, joiden avulla voimme paremmin kertoa tuotteistamme ja palveluistamme). 

Suostumuksellasi käytämme sijaintiin perustuvia tietoja tai keräämme sijaintimerkintöjä mobiililaitteestasi tai IP-osoitteesi perusteella. Käytämme näitä tietoja toimittaaksemme sinulle toimipisteisiimme, palautustietoihin ja paikallisiin tarjouksiin liittyviä ilmoituksia sekä muuta sellaista tietoa, joka auttaa parantamaan palvelua. Emme käytä näitä tietoja paikallistaaksemme sinua mistään muusta syystä kuin palvelun toimittamista varten. Suostumuksellasi sovelluksemme käyttää laitteesi kameratoimintoa. Jos olet aiemmin sallinut meidän käyttää sijaintitietojasi tai laitteesi kameratoimintoa ja haluat myöhemmin perua luvan, muuta asetuksia omassa laitteessasi.

 

Ajoneuvon käyttö- ja sijaintitiedot

Ajoneuvoissamme voi olla ajoneuvon telematiikkajärjestelmä ("Telematiikkajärjestelmä"). Jotkin tai kaikki telematiikkajärjestelmän toiminnot ovat käytössä vuokrauksen aikana. Telematiikkajärjestelmän avulla meillä on lainsäädännön niin salliessa pääsy (1) sijaintitietoihin, (2) onnettomuusilmoituksiin ja niihin liittyviin onnettomuustietoihin, (3) ajoneuvojen toimintaolosuhteita, matkaa, vianmääritystä ja suorituskyvyn raportointia koskeviin tietoihin sekä (4) kuskin käyttäytymistä koskeviin tietoihin ("Telematiikkatiedot"). Voimme myös käyttää ja luovuttaa kyseisiä tietoja. 

Telematiikkajärjestelmän käyttöä koskevat kyseisen telematiikkajärjestelmän toimittajan ja/tai ajoneuvon valmistajan ehdot ja tietosuojakäytäntö. (OnStarin tapauksessa tiedot ovat osoitteessa www.onstar.com.) Ne voivat sisältää järjestelmän ja palvelun rajoituksia, takuun poikkeuksia, korvausvastuun rajoituksia, langattoman palvelun toimittajan ehtoja, tietosuojakäytäntöjä, tietojen käytön ja jakamisen kuvauksia ja käyttäjän vastuita. Ajoneuvovalmistajat-sivulla on nähtävillä luettelo valmistajista, joilta ostamme ajoneuvoja.

Emme vastaa mistään käyttösi seurauksena ajoneuvoon jääneistä tiedoista. Emme pysty takaamaan kyseisten tietojen tietosuojaa tai luottamuksellisuutta, joten sinun on poistettava tiedot ennen ajoneuvon palauttamista.

Euroopan unionin alueella ajoneuvomme on EU-vaatimusten mukaisesti varustettu eCall-tekniikalla, joka aktivoituu, jos ajoneuvo on mukana onnettomuudessa. eCall ilmoittaa onnettomuudesta automaattisesti hätäkeskukseen ja välittää heille siitä tietoja. Myös meillä on pääsy näihin tietoihin ja käytämme ja jaamme niitä.       

Telematiikkatiedot jaetaan hätäpalvelujen tarjoajille, muille onnettomuustilanteessa toimiville osapuolille, telematiikkapalveluntarjoajille tai osapuolille, joille meillä on lakisääteinen tai sopimuksellinen velvoite toimittaa kyseisiä tietoja.

 

Lasten tietosuoja

Sivustojamme ja verkkomarkkinointiamme ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille tai maasi lainsäädännön mukaan alaikäisille lapsille, eikä Enterprise Holdings tietoisesti kerää alaikäisten henkilötietoja. Jos kuitenkin uskot, että lapsesi on antanut meille henkilötietojaan, sinun on pyydettävä meitä poistamaan ne ottamalla meihin yhteyttä tämän sivun ylälaidassa olevan linkin kautta.

 

Miten käytämme sinua koskevia tietoja

 

Käytämme sinusta tai sinulta keräämiämme tietoja palvelujemme tarjoamiseen ja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kun tietoja tarvitaan sopimuksen solmimiseen kanssasi ja palvelujen tarjoamiseen sinulle sopimuksen voimassaoloaikana, mukaan lukien seuraavat käyttötarkoitukset:
    • Apuna pyytämissäsi liiketoimissa, kuten moottoriajoneuvojen varaamisessa, vuokraamisessa, hankkimisessa ja liisaamisessa.
    • Kanssasi käytyyn viestintään liittyvän asiakaspalvelun tarjoaminen ja tiedusteluihisi vastaaminen.
    • Sinun lisäämisesi kanta-asiakasohjelmiimme ja näiden ohjelmien jäsenyyteen liittyvän ei-markkinoinnillisen viestinnän lähettäminen.
  • Kun tietoja tarvitaan oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi, mukaan lukien seuraavat käyttötarkoitukset:
    • Ajoneuvon sijaintitietojen jakaminen hätäpalveluntarjoajille, mikäli joudut onnettomuuteen.
    • Tietojen jakaminen valtion viranomaisille ja valvontaviranomaisille, kun lainsäädäntö niin edellyttää, tai vastauksena oikeustoimeen, oikeudelliseen velvoitteeseen tai oikeudelliseen pyyntöön.
  • Kun tietoja tarvitaan laillisten oikeuksiemme vuoksi (alla kuvatun mukaan) ja kun tietosuojaoikeutesi eivät syrjäytä laillisia oikeuksiamme, mukaan lukien seuraavat käyttötarkoitukset:
    • Tärkeiden vuokraustietojen, kuten saapumis- ja palautusilmoitusten, välittäminen. Nämä liiketapahtumiin liittyvät viestit lähetetään sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä.
    • Apuna entistä parempien tuotteiden ja palvelujen tarjoamisessa esimerkiksi arvioitaessa henkilöstömme toimintaa ja saatujen tuotteiden ja palvelujen laatua sekä kehitettäessä sivustojamme, toimitilojamme ja palvelujamme.
    • Tilastojen ja analyysien koostaminen siitä, miten asiakkaamme käyttävät sivustojamme, tuotteitamme ja palvelujamme. Näitä tilastoja käytetään vain paremman asiakaspalvelun ja parempien tuotteiden, ominaisuuksien ja toimintojen tarjoamiseen jatkossa sinulle ja muille asiakkaille.
    • Luodaksemme profiilin sinusta ja toiminnastasi kanssamme, jotta voimme tarjota sinua kiinnostavia yksilöityjä tarjouksia, mahdollisuuksia ja palveluja.
    • Lakisääteisten oikeuksiemme suojeleminen sekä verkostojemme ja omaisuutemme suojaamisen hallinta. Käytämme esimerkiksi videovalvontaa varmistaaksemme toimitilojemme turvallisuuden ja pidämme yllä luetteloja asiakkaista, joille emme vuokraa ajoneuvoja maksuongelmien tai turvallisuusriskien takia.
    • Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille petosten estämiseksi sekä liiketoimintaetujemme ja meidän tai väestön oikeuksien, tietosuojan, turvallisuuden ja omaisuuden suojelemiseksi. Teemme tätä periäksemme maksamattomia laskuja, välttääksemme vastuun saamistasi rangaistuksista (esim. haasteet liikennerikkomuksista) sekä käsitelläksemme vaateita.
    • Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille voidaksemme hankkia saatavilla olevia hyvityksiä tai rajoittaa meille koituvia vahinkoja ja pannaksemme täytäntöön vuokrasopimusten ehtoja tai verkkosivustojemme käyttöehtoja. Jaamme tietojasi kolmansille osapuolille myös, jos jonkun muun henkilön oikeuksia on mahdollisesti loukattu.
    • Telematiikkatoimintojen käyttäminen (esim. ajomatkan tai sijainnin seuraamiseksi varkaustapauksissa ja telematiikkajärjestelmän mahdollisen poistamisen tai peukaloinnin huomaamiseksi).
  • Kun olet antanut suostumuksesi tietojen käyttöön, mukaan lukien seuraavat käyttötarkoitukset:
    • Voidaksemme tarjota sinulle sopivimpia ajoneuvoja, kuten apuvälineillä varustettuja autoja. Joissakin tapauksissa tämä edellyttää, että meidän on tehtävä johtopäätöksiä tai nimenomaisesti kerättävä tietoja terveydentilastasi tai fyysisestä tilastasi.
    • Tiettyjen mainosviestien tai kohdistettujen markkinointiviestien lähettäminen sinua mahdollisesti kiinnostavista mahdollisuuksista ja palveluista. Näihin kuuluvat esimerkiksi kutsut kanta-asiakasohjelmiimme, päivitysilmoitukset, sähköiset uutiskirjeet ja viestintä liittyen verkossa tehtyihin puutteellisiin jäsenlomakkeisiin tai varauksiin. Osa näistä tarjouksista lähetetään mainontana muilla kuin Enterprisen sivustoilla, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
    • Tekstiviestien lähettäminen seuraavissa tilanteissa: tapahtumaan liittyvässä kiireisessä viestinnässä (esimerkiksi ilmoitettaessa lentokenttätoimipisteen läheisyydessä olevista tietöistä), viestittäessä vuokratun ajoneuvon palautuspäivän siirtämisestä, asiakastyytyväisyyskyselyissä sekä markkinointikampanjoissa (esimerkiksi kupongit, alennukset, viimehetken erikoistarjoukset tai kanta-asiakas- ja palkintotiedot).

 

Henkilötietojesi säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä liiketoimintatarkoituksiimme:

  • Markkinointitarkoitukset: Säilytämme evästeisiin ja muihin verkkotunnisteisiin liittyviä tietoja enintään kolme vuotta. Säilytämme muita markkinointitietoja, kuten sähköpostitilauksiin ja kanta-asiakasohjelmaan liittyviä tietoja, enintään 7 vuotta sen jälkeen, kun olet viimeksi ollut meihin yhteydessä.
  • Vuokraustapahtumat: Säilytämme vuokrasopimuksiisi liittyviä tietoja enintään 7 vuotta vuokrauksen ajankohdan jälkeen paikallisen lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti. Säilytämme tietoja suorittamistasi maksuista 2 vuotta maksutapahtuman jälkeen (riippuen vuokrauksen sijainnista).
  • Asiakaspalveluun liittyvät tiedustelut: Säilytämme yleiset tiedustelut 3 vuoden ajan ja valitukset 7 vuoden ajan.
  • Kiistat ja lainvalvonta: Jos joudumme mukaan oikeudenkäyntiin tai viranomaisten tai valvontaviranomaisten selvitykseen, säilytämme tiedot oikeudenkäynnin tai selvityksen ajan sekä 5 vuotta sen jälkeen. Jos sovittelu vaatii tietojen säilyttämistä pidempään, säilytämme tiedot siihen vaadittavan ajan. Jos toimitamme tietoja viranomaisille, säilytämme siitä tiedon vuoden ajan tutkimuksen päättymisestä.

 

Kenen kanssa jaamme tietoja

 

Tytäryhtiöistämme

Jaamme sinulta ja sinusta keräämiämme tietoja tytäryhtiöillemme pyytämiesi tapahtumien suorittamista varten sekä markkinointitarkoituksiin (jos olet antanut siihen luvan). Katso luettelo Tytäryhtiöt-sivulta.  Luettelon tiedot voivat ajoittain muuttua, joten sinun tulee tarkistaa sivuston sisältö muutosten varalta säännöllisin väliajoin. Tytäryhtiöidemme IT-, markkinointi-, toiminta- ja asiakaspalveluyksiköiden työntekijät käyttävät tietojasi tämän Tietosuojakäytännön kuvaamalla tavalla esimerkiksi, sovellettavan lainsäädännön niin vaatiessa, lähettääkseen sinulle tietoja tuotteista ja palveluista tai vastatakseen tiedusteluihisi.

Franchising-yritykset

Yrityksemme ja toimintamme luonne edellyttää, että jaamme varaustietosi franchising-yrityksillemme ("Franchising-yritykset").  Katso luettelo Franchising-yritykset-sivulta. Luettelon tiedot voivat ajoittain muuttua, joten sinun tulee tarkistaa sivuston sisältö muutosten varalta säännöllisin väliajoin.  Näissä tilanteissa Franchising-yritys on itsenäinen tietojen hallinnoija tai vastaava (sovellettavan lainsäädännön mukaisesti), joten sillä on oma tietosuojakäytäntö, joka koskee sille antamiasi vuokraustietoja ja niiden käsittelyä. Kehotamme sinua tarkistamaan omaan tilanteeseesi sopivan Franchising-yrityksen tietosuojakäytännön.

Yhteystietosivulta voit selvittää, kuka on henkilötietojesi hallinnoija tai vastaava sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme

Jaamme tietosi esimerkiksi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa: (1) maksupalveluiden, hallinnointipalveluiden ja teknisten tukipalveluiden tarjoajat sekä vakuutuskorvaus-, yritysvuokraus- ja muut asiakkaamme tai kumppanimme, jotka auttavat sinua käyttämään Enterprise Holdings -konsernin jäsenten tarjoamia vuokrauspalveluita ja kanta-asiakasohjelmia, (2) asiakastutkimuksia tai tyytyväisyyskyselyitä puolestamme suorittavat yritykset, (3) viestintäpalveluiden tarjoajat, jotka lähettävät sinulle puolestamme sähköposteja sekä muita markkinointiin ja palveluihin liittyviä viestejä, (4) asiakastukipalveluiden tarjoajat, kuten live chat -toimintomme tarjoaja, joiden avulla pystymme tarjoamaan sinulle asiakaspalvelua, (5) perintäpalveluiden tarjoajat, (6) kanteiden käsittelijät ja (7) mainonta- ja markkinointikumppanimme sekä kolmannen osapuolen mediapalvelut, mukaan lukien sosiaalisen median sivustot, joiden kanssa jaamme koottuja tai nimettömiä tietoja asiakkaistamme, jotta he voivat lähettää kohdennettuja mainosviestejä puolestamme, analysoida, parantaa ja hallinnoida tietojamme, toimittaa mobiilianalyysipalveluja sekä ylläpitää ja parantaa palvelujamme (sovellettavien salassapitosopimusten puitteissa).

Valtion viranomaiset

Henkilötietosi voidaan myös jakaa valtion viranomaisille yllä kuvattujen periaatteiden mukaan.

Myynti, yhdistyminen tai hallinnoijan muutos

Henkilötietosi voidaan myös siirtää toiselle yritykselle, jos Enterprise Holdingsin kaikki liiketoiminta tai omaisuus tai osa niistä vaihtavat omistajuutta tai jos ne siirretään, luovutetaan tai organisoidaan uudelleen. Tämä tapahtuu, jos osapuolet ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan tietojen kerääminen, käyttö ja luovuttaminen rajoittuu ainoastaan liiketoimintatapahtumaa koskeviin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien sen toteaminen, jatketaanko liiketoimintatapahtumaa vai ei. Sinulle ilmoitetaan henkilötietojesi omistajan tai hallinnoijan vaihtumisesta sähköpostitse tai sivustossamme selkeästi näkyvällä ilmoituksella kolmekymmentä (30) päivää ennen omistajan- tai hallinnoijanvaihdosta tai muulla laissa mahdollisesti vaaditulla tai sallitulla tavalla.

Arvostelut

Voimme julkaista sivustoissamme asiakkaiden arvosteluja, joihin voi sisältyä henkilötietoja. Käytämme prosessin hallinnointiin kolmannen osapuolen palveluja. Tämä palveluntarjoaja on vastuussa suostumuksesi hankkimisesta mikäli tarpeellista, sisällön poistamisesta pyynnöstäsi ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaamisesta.

 

Maailmanlaajuinen tiedonsiirto ja -käsittely

 

Jotta voimme toimia ja tarjota sinulle palveluja globaalisti, antamasi tai keräämämme tiedot voidaan siirtää eri maihin ja niitä voivat käsitellä esimerkiksi seuraavat tahot ympäri maailmaa

  • Franchising-yritykset / konsernin omistamat toimipisteet: Jos teet varauksen, jonka toimittaa franchising-yritys toisessa maassa tai Enterprise-konsernin omistama toimipiste (esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa, Irlannissa ja Isossa-Britanniassa), siirrämme henkilötietosi kyseiseen maahan, jotta pyytämäsi tapahtuma voidaan suorittaa.
  • Enterprisen maailmanlaajuiset tietojärjestelmät, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa: Enterprisen maailmanlaajuisia tietojärjestelmiä ylläpidetään Yhdysvalloissa. Jos saamme tai keräämme henkilötietojasi Yhdysvaltojen ulkopuolella, tiedot siirretään Yhdysvaltoihin ja niitä säilytetään siellä.

Siirrämme henkilötietosi Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield Framework -periaatteiden sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain Privacy Shield Framework -periaatteiden ja Euroopan komission hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti. Lisätietoja Privacy Shield Framework -periaatteista ja saamamme sertifioinnin löydät Yhdysvaltainkauppaministeriön Privacy Shield -luettelosta. Näiden Framework-periaatteiden mukaisesti saatujen tai siirrettyjen tietojen osalta tunnustamme Yhdysvaltain Federal Trade Commissionin sääntömääräiset täytäntöönpanovaltuudet. Tietyissä tilanteissa meitä vaaditaan ehkä luovuttamaan henkilötietoja lainmukaisten viranomaispyyntöjen vuoksi tai kansalliseen turvallisuuteen tai lainvalvontaan liittyvien vaatimusten täyttämiseksi.

Enterprise Holdings on vastuussa saamiensa henkilötietojen käsittelystä Privacy Shield Framework -periaatteiden mukaisesti ja niiden myöhemmistä siirroista kolmannelle osapuolelle, joka toimii edustajana sen puolesta. Kaikissa EU:sta ja Sveitsistä peräisin olevissa henkilötietojen edelleensiirroissa Enterprise Holdings noudattaa Privacy Shield -periaatteita sekä edelleensiirron vastuita koskevia säännöksiä.

Tietyissä olosuhteissa, jotka on kuvattu tarkemmin Privacy Shield -sivustossa [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], voit vedota sitovaan välimiesmenettelyyn, jos muut riitojen ratkaisumenettelyt eivät ole tuottaneet tulosta.

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka sijaitsevat muissa kuin niissä maissa, joissa meillä on konsernin omistamia toimipisteitä, kuten puhelintukikeskus-, kanteiden käsittely- ja IT-palveluntarjoajat. Kun siirrämme henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat ETA-alueen ulkopuolella, käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita.

 

Oikeutesi

 

Muihin oikeuksiisi voivat kuulua seuraavat: 1) kopion pyytäminen henkilötiedoistasi, 2) niiden korjaaminen, 3) tiettyjen tietokategorioiden tai -tyyppien poistaminen, 4) tietyn käsittelyn rajoittaminen, 5) antamiesi tietojen saaminen jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa muodossa ja 6) joidenkin tietojesi siirtäminen muihin organisaatioihin.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä laillisten oikeuksiesi nojalla. Jos olemme pyytäneet suostumustasi joidenkin tietojen käsittelyyn, sinulla on oikeus perua tämä suostumus milloin tahansa.

Voit käyttää näitä oikeuksiasi globaalin tietosuojaportaalimme kautta, johon pääset yhteystietosivulta. Vastaamme pyyntöösi 30 vuorokauden kuluessa tai paikallisen lainsäädännön määrittämänä aikana.

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle koskien sitä, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi ja/tai miten olemme vastanneet meille esittämääsi huolenaiheeseen tai käsitelleet sitä. Voit myös ottaa yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen riidanratkaisumenetelmien tarjoajaamme (maksuton palvelu) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Kanadassa voit ottaa yhteyttä Kanadan tietosuojavaltuutettuun osoitteessa https://www.priv.gc.ca/cu-cn/index_e.asp tai lähettämällä postia osoitteeseen Office of the Privacy Commissioner of Canada, 30 Victoria Street, Gatineau, Quebec, K1A 1H3.

Pidätämme oikeuden olla myöntämättä tietojesi käyttöoikeutta tai rajoittaa oikeuksiasi (esimerkiksi jos kyseinen tietojen luovuttaminen on lain vastaista tai toisen henkilön oikeuksia oltaisiin mahdollisesti loukkaamassa). Joissakin tapauksissa tämä voi tarkoittaa, että voimme säilyttää henkilötietosi, vaikka peruisit suostumuksesi.

Markkinointivalinnat

Sinulla on oikeus vastustaa suoramarkkinointia sekä suoramarkkinointitarkoituksiin tekemäämme profilointia. Voit kieltää suoramarkkinointiviestit Enterprise Holdingsilta sekä tytäryhtiöiltämme ja Franchising-yrityksiltämme noudattamalla jokaisessa viestissä olevia ohjeita. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä käyttämällä tämän sivun yläosassa olevaa linkkiä.

Voit estää esitettävät mainokset muilla kuin Enterprisen sivustoilla napsauttamalla mainoksesta löytyvää mainosvalintakuvaketta tai muuttamalla sivuston yksityisyysasetuksia.

 

Muutokset näihin käytäntöihin

 

Päivitämme Tietosuojakäytäntöämme ja Evästekäytäntöämme vastaamaan tietosuojakäytäntöjämme. Jos teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme siitä sinulle ennen muutosten voimaantuloa sähköpostiviestillä (joka lähetetään tilissäsi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen), julkaisemalla ilmoituksen tässä sivustossa tai jollakin muulla tavoin, jos laki niin vaatii tai sallii. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivuston tiedot säännöllisesti uusimpien tietosuojakäytäntöjä koskevien tietojen varalta.

 

TIETOJEN HALLINNOIJAN YHTEYSTIEDOT

Jos vuokraat ajoneuvoa tai käyt sivustossa tai mobiilisivustossa seuraavissa maissa, tietojen hallinnoija on alla lueteltu taho.

 

Maa
Tietojen hallinnoija
Yhteystiedot
Yhdysvallat
Enterprise Holdings, Inc. Yrityksen yksityisyyskysymykset
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105
Kanada
Enterprise Rent-A-Car Canada Company Yrityksen yksityisyyskysymykset
709 Milner Drive
Scarborough, Ontario M1B 6B6

Kanadalaiset asiakkaat voivat pyytää neuvoa myös Kanadan tietosuojavaltuutetulta (puh. 1 800 282 1376) tai oman provinssinsa valtuutetulta.
Iso-Britannia
Enterprise Rent-A-Car UK Limited Yrityksen yksityisyyskysymykset
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Irlanti
ERAC Ireland Limited Yrityksen yksityisyyskysymykset
Unit 4 Lyncon Court
Snugborough Road
Blanchardstown Business Park, Dublin 15
Saksa
Enterprise Autovermietung Deutschland B.V. & Co. KG Yrityksen yksityisyyskysymykset
Mergenthaler Allee 35-37, 65760, Eschborn
Ranska
Enterprise Holdings France S.A.S. Yrityksen yksityisyyskysymykset
37 rue du Colonel Pierre Avia 75015, Paris
Espanja
Autotransporte Turistico Espanol, S.A. Yrityksen yksityisyyskysymykset
Avenida del Ensanche de Vallecas 37, 28051 Madrid
Jos käytät jonkin seuraavassa luetellun maan sivustoamme, mobiilisovellustamme tai mobiilisivustoamme (osoitteessa näkyy kyseisen maan maatunnus), sivuston hallinnoijana toimii seuraavassa ilmoitettu taho. Jos vuokraat ajoneuvon jossakin näistä maista, vuokrauksen hallinnoija on vuokrasopimuksessa yksilöity franchising-yritys.
Maa
Tietojen hallinnoija
Yhteystiedot
Alankomaat, Albania, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Moldova, Norja, Puola, Portugali, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Unkari, Viro
EAN Data Services UK Limited Yrityksen yksityisyyskysymykset
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Jos olet Euroopan talousalueella ja käytät "prepaid"-toimintoa, maksutietojesi hallinnoija on lueteltu alla.
Maa
Tietojen hallinnoija
Yhteystiedot
Euroopan talousalue
EAN Data Services UK Limited Yrityksen yksityisyyskysymykset
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Jos olet Emerald Clubin jäsen Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, tietojesi hallinnoija on lueteltu alla.
Maa
Tietojen hallinnoija
Yhteystiedot
Euroopan talousalue, Sveitsi
EAN Data Services UK Limited Yrityksen yksityisyyskysymykset
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Kaikissa muissa eri puolilla maailmaa sijaitsevissa toimipaikoissa, joissa meillä on verkkosivusto, mobiilisivusto tai mobiilisovellus, verkkosivustossa, mobiilisivustossa tai mobiilisovelluksessa tai niiden välityksellä antamiesi tietojen hallinnoija on lueteltu alla. Jos vuokraat ajoneuvon jossakin näistä maista, vuokrauksen hallinnoijana on yksilöity franchising-yritys, jonka yhteystiedot on ilmoitettu vuokrasopimuksessa.
Maa
Tietojen hallinnoija
Yhteystiedot
Kaikki muut sijainnit
Enterprise Holdings, Inc.
Yrityksen yksityisyyskysymykset
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105