GLOBAL POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Denne politik er senest opdateret d. 7. maj 2018.

Hos Enterprise Holdings, Inc., gennem vores uafhængige regionale datterselskaber ("datterselskaber"), der driver Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental og Alamo Rent A Car samt Truck Rental, Car Sales, Commute with Enterprise, CarShare og Car Club, og hos vores søsterselskab Enterprise Fleet Management, Inc., (samlet kaldet "Enterprise Holdings", "vi", "vores" eller "os"), respekterer vi dit privatliv. Vi har implementeret denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") og cookie-politik ("Cookie-politik") for at forklare vores praksis for dataindsamling og brug.  Du kan få mere at vide i afsnittene nedenfor.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi

 

Oplysninger, der indsamles om dig

Du kan give os visse oplysninger i forbindelse med en transaktion eller i dine interaktioner med vores websider og på vores udlejningssteder. Vi indsamler følgende typer personlige oplysninger fra dig:

  • Dit navn, kontaktoplysninger, fødselsdato, nummer og udløbsdato på dit kørekort, nødkontaktoplysninger;
  • Oplysninger om køretøjsudlejning, herunder stedet, hvor køretøjet er lejet, udlejningsdato, udlejningstype samt dine præferencer;
  • Dine kreditkortoplysninger, Enterprise-, Alamo- eller National-pointoplysninger, detaljer om online-brugerkonto, medlemskabs-/virksomheds-id-numre, pasoplysninger samt oplysninger om bonusprogrammer eller rejsepartnertilknytninger;
  • Oplysninger, som du giver vedrørende dine præferencer for markedsføring eller under deltagelse i undersøgelser eller reklametilbud;
  • Fotografier, du sender af dig selv og dit kørekort eller dine kvitteringer via kamerafunktioner, som er tilgængelige i nogle af vores mobil-apps og på nogle af vores websider;
  • Oplysninger om relevante helbredsproblemer, du har, der hjælper os med at forsyne dig med tilpassede kørselsenheder; og
  • Økonomiske oplysninger, der er nødvendige for at muliggøre køb eller leje af et køretøj fra et Car Sales- eller Fleet Management-udlejningssted.

Tredjeparter giver os yderligere oplysninger om dig, herunder:

  • Henvisningskilder, f.eks. tredjeparts online-bookingsider (som giver os generelle kontaktoplysninger og en reservationsbekræftelse for at gøre det lettere at leje), din arbejdsgiver (generelle kontaktoplysninger) og dit forsikringsselskab (generelle kontaktoplysninger og policeoplysninger). 
  • Hvor det er relevant, vores Henvis en ven-programmer.
  • Hotel-, flyselskabs- og medlemsklubber, der giver os dine generelle kontaktoplysninger og reservationsoplysninger.
  • Kreditoplysningsbureauer, som for at forebygge svindel, giver os identitetsrelaterede oplysninger.
  • Franchisetagere, der giver os oplysninger om dine lejetransaktioner.
  • Tjenesteudbydere, f.eks. kundesupport (kundeservicerelaterede oplysninger og forespørgsler foretaget af dig), kundeundersøgelsesudbydere (dine svar til vores kundeserviceundersøgelser) og markedsføringsudbydere (oplysninger til at hjælpe os med at blive bedre til at kommunikere om vores produkter og tjenester

Med dit samtykke kan vi tilgå stedbaserede oplysninger eller indsamle positionsmarkører fra din mobile enhed eller ud fra din IP-adresse. Vi bruger disse oplysninger til at give dig meddelelser relateret til vores udlejningssteder, afleveringsoplysninger, lokale tilbud eller andre oplysninger, som vi mener vil være nyttige for at yde dig bedre service. Vi bruger ikke disse oplysninger til specifikt at finde dig af andre årsager end at yde dig tjenesten. Med dit samtykke vil vores app bruge kameraet i din enhed. Hvis du tidligere har givet tilladelse til, at vi bruger dine placeringsoplysninger eller din enheds kamera, og du ønsker at tilbagekalde tilladelsen, skal du ændre indstillingerne på din enheden.

 

Data om brug af køretøj og placering

Vores køretøjer kan være udstyret med et køretøjstelematiksystem ("Telematiksystem"). Dele af eller al funktionalitet i Telematiksystemet vil være aktiveret under udlejning. Telematiksystemer giver os brug af, oplysninger om eller adgang til (1) placeringsoplysninger, (2) meddelelser om uheld og relaterede data om uheld, (3) driftsbetingelser, kilometertal, diagnosticering og ydeevnerapportering for køretøjer og (4) oplysninger om chaufføradfærd ("Telematikdata"), som loven tillader det. 

Brugen af Telematiksystemet er underlagt vilkårene og betingelserne samt politikken om beskyttelse af personlige oplysninger for den pågældende udbyder af telematiksystemer og/eller køretøjsproducent (i OnStars tilfælde kan oplysningerne ses på www.onstar.com), hvilket kan omfatte system- og tjenestebegrænsninger, garantibegrænsninger, ansvarsbegrænsninger, vilkår for udbydere af trådløse tjenester, fremgangsmåder med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger, brugsbeskrivelser og oplysningsdeling samt brugeransvar. Se en liste over producenter, hvorfra vi køber biler på siden Køretøjsproducent.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle data, der efterlades i bilen som et resultat af din brug. Vi kan ikke garantere at sådanne oplysninger behandles fortroligt, og du skal derfor fjerne dem, inden køretøjet afleveres til os.

I Den Europæiske Union skal vores køretøjer være udstyret med eCall-teknologi, som aktiveres, hvis bilen bliver involveret i en ulykke. eCall ringer automatisk og videregiver oplysninger om ulykken til redningstjenester. Vi vil også bruge, videregive og have adgang til disse oplysninger.       

Telematikdata vil blive delt med redningstjenester, andre, som rykker ud til en ulykke, telematikserviceoperatører eller dem, som vi er juridisk eller kontraktmæssigt forpligtet til at levere sådanne data til.

 

Beskyttelse af børns personlige oplysninger

Vores websider og online-markedsføring er ikke rettet mod børn under 18 år, ej heller indsamler Enterprise Holdings bevidst oplysninger fra børn under 18 år eller den lovbestemte alder for mindreårige i det pågældende land. Hvis du alligevel mener, at dit barn har givet os sine personlige oplysninger, og du gerne vil have os til at slette dem, skal du kontakte os ved at klikke på linket øverst på denne side.

 

Hvordan bruger vi oplysninger om dig

 

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler fra dig eller om dig til at levere vores tjenester til dig og til følgende formål:

  • Hvor det er nødvendigt for os for at indgå en aftale med dig og yde dig tjenester i kontraktens gyldighedsperiode, herunder
    • For at assistere de transaktioner, du anmoder om, såsom reservation, leje eller leasing af motorkøretøjer.
    • For at yde kundeservice i forbindelse med din interaktion med os eller for at besvare din henvendelse.
    • For at tilmelde dig vores kundeprogrammer og sende ikke-salgsfremmende oplysninger vedrørende dit løbende medlemskab af disse programmer.
  • Hvor det er nødvendigt for os for at overholde en juridisk forpligtelse, herunder
    • For at dele oplysninger med redningstjenester om dit køretøjs placering i tilfælde af, at du bliver involveret i en trafikulykke.
    • For at dele oplysninger med myndigheder og lovgivende instanser, når loven kræver det, eller som svar på en retslig proces, forpligtelse eller anmodning.
  • Hvor det er nødvendigt for vores legitime interesser som anført nedenfor, og hvor vores interesser ikke tilsidesættes af din ret til databeskyttelse, herunder
    • For at kommunikere vigtig information om din billeje, f.eks. ankomst- og afleveringsmeddelelser. Disse meddelelser, som er transaktionelle af natur, vil blive sendt til dig via e-mail eller SMS
    • For at hjælpe os med at tilbyde bedre produkter og tjenester, f.eks. for at evaluere vores medarbejdere, vurdere kvaliteten af modtagne produkter og tjenester og for at hjælpe os med at forbedre vores websider, faciliteter og tjenester.
    • For at udarbejde statistikker og analyser om kundernes brug af vores websider, produkter og tjenester. Disse statistikker bruges udelukkende til at gøre det muligt for os at levere bedre kundeservice, produkter, funktioner og funktionalitet til dig og andre kunder i fremtiden
    • For at udarbejde en profil om dig og dine interaktioner med os, så vi kan levere skræddersyede tilbud, muligheder og tjenester, der kan være interessante for dig
    • For at beskytte vores rettigheder og administrere sikkerheden på vores netværk og ejendom. For eksempel vil vi bruge kameraovervågning for at sikre vores lokaler, og vi vedligeholder Udlej ikke-lister over kunder, der udgør en risiko for manglende betaling eller sikkerhed.
    • For at dele dine oplysninger med tredjeparter med henblik på at forebygge svindel og beskytte vores forretningsinteresser og rettigheder, privatliv, sikkerhed og ejendom eller offentligheden. Dette vil vi gøre for at opkræve ubetalte regninger, for at undgå ansvar for straf, du måtte pådrage dig (f.eks. trafikbøder) og til behandling af skadesanmeldelser.
    • For at dele dine oplysninger med tredjeparter for at give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse skader, som vi måtte lide og for at håndhæve vilkårene for enhver lejekontrakt eller vores websiders vilkår og betingelser. Vi vil også videregive dine oplysninger til tredjeparter, hvis rettighederne for en anden person kan være overtrådt.
    • For at gøre os i stand til at bruge telematik (f.eks. med henblik på sporing af kilometertal og placering i tilfælde af tyveri og kan advare os, hvis telematiksystemet er blevet fjernet eller ændret).
  • Hvor du har givet samtykke, herunder
    • For at hjælpe os med at give dig de bedst egnede køretøjer, såsom tilpassede kørselsenheder. I nogle tilfælde kan det kræve, at vi udleder eller udtrykkeligt indsamler oplysninger om dit helbred eller din fysiske tilstand.
    • For at sende dig visse salgsfremmende eller målrettet markedsføringsmeddelelser, tilbud og tjenester, der kan være interessante for dig. Disse omfatter invitationer til at deltage i vores kundeprogrammer, opgraderingsmeddelelser, elektroniske nyhedsbreve og kommunikation vedrørende en ufuldstændig online medlemsformular eller reservation. Nogle af disse tilbud vil blive modtaget i annoncering på sider, der ikke er Enterprise-sider, herunder på sociale medier.
    • o For at sende dig tekstmeddelelser med tidsfølsom kommunikation vedrørende din transaktion (f.eks. forsinkelse i lufthavnsafdeling pga. ombygning), muligheder for forlænget leje, kundeundersøgelser, markedsføringsmateriale, f.eks. kuponer, rabatter, sidste øjebliks tilbud eller loyalitets- og bonusoplysninger.

 

Opbevaring af dine personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe vi skal opfylde vores forretningsformål, som anført nedenfor:

  • Markedsføringsformål: Vi gemmer data knyttet til cookies og andre online-identifikatorer i op til tre år. Vi gemmer andre markedsføringsoplysninger, f.eks. e-mailabonnement og kundetilmeldingsdata i op til 7 år efter din sidste interaktion med os.
  • Lejetransaktioner: Vi gemmer data knyttet til din lejeaftale i op til 7 år fra datoen for lejen, med forbehold for andre lokale lovkrav. Vi gemmer oplysninger om de betalinger, du har foretaget, i 2 år fra datoen for transaktionen (afhængigt af udlejningsstedet).
  • Forespørgsler til kundeservice: Vi gemmer generelle forespørgsler i 3 år, medmindre du indgiver en klage, i hvilket tilfælde vi beholder klagedata i 7 år.
  • Tvister og retshåndhævende myndigheder: Hvis vi er involveret i en retssag eller en offentlig eller retslig efterforskning, gemmer vi data under hele retssagen eller efterforskningen og i 5 år derefter. Hvis et forlig betyder, at vi er nødt til at gemme data i længere tid, kan vi gemme data i den tid, der er nødvendig for at administrere forliget. Hvis vi leverer data til retshåndhævende myndigheder, gemmer vi data i et år efter udløbet af undersøgelsesperioden.

 

Hvem deler vi oplysninger med

 

Datterselskaber

Vi deler de oplysninger, vi indsamler fra og om dig, med vores datterselskaber med det formål at gennemføre de transaktioner, du har anmodet om, og (med dit samtykke) til markedsføringsformål. Se siden Datterselskaber for at få vist en liste.  Denne liste kan ændres fra tid til anden, og du bør jævnligt tjekke den for ændringer. Vores datterselskabers medarbejdere i vores it-, markedsførings-, drifts- og kundeserviceafdelinger vil anvende dine oplysninger som beskrevet i denne Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, herunder, hvis det er påkrævet af gældende lovgivning, sende dig oplysninger om andre produkter eller tjenester eller besvare din henvendelse.

Franchisetagere

Virksomhedens og driftens karakter kræver, at vi deler dine reservations- og bookingoplysninger med hos vores franchisetagere ("Franchisetagere").  Se siden Franchisetagere for at få vist en liste. Denne liste kan ændres fra tid til anden, og du bør jævnligt tjekke den for ændringer.  For så vidt angår disse transaktioner og de udlejningsoplysninger, du giver Franchisetageren, er vedkommende en uafhængig dataansvarlig, eller tilsvarende i henhold til gældende lovgivning, der kan have sin egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du opfordres til at kontrollere den aktuelle politik om beskyttelse af personlige oplysninger hos den Franchisetager, der er relevant for din transaktion.

Besøg siden Kontakt os for at se, hvem den dataansvarlige eller tilsvarende er i henhold til gældende lovgivning i forhold til dine personlige oplysninger.

Vores serviceudbydere og forretningspartnere

Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, såsom (1) udbydere af betaling, adminstrativ og teknisk support eller vores forsikringsudskiftning, firmabilleje eller andre kunder eller partnere for at facilitere udlejningstransaktioner og bonusprogrammer med Enterprise Holdings koncernmedlemmer, (2) virksomheder, som udfører kundeundersøgelser eller tilfredshedsundersøgelser på vores vegne, (3) kommunikationsudbydere, der sender e-mails og andre markedsførings- og servicerelaterede meddelelser til dig på vores vegne, (4) kundesupportudbydere, f.eks. leverandøren af vores livechat-funktion for at kunne tilbyde dig kundeservice, (5) inkassoudbydere, (6) skadesbehandlere og (7) vores reklame- og markedsføringspartnere og tredjeparts medier, herunder sociale medier, med hvem vi deler aggregerede eller anonymiserede oplysninger om vores kunder, som giver dem mulighed for at sende målrettede reklamemeddelelser på vores vegne for at analysere, forbedre og administrere vores data, gennemføre mobilanalyser og bevare og forbedre vores tjenester (underlagt fortrolighedsaftaler efter behov).   

Offentlige myndigheder

Dine personlige oplysninger kan også deles med offentlige myndigheder, som beskrevet ovenfor.

Salg, fusion eller ændring i kontrol

Dine oplysninger kan også blive videregivet til en anden virksomhed i tilfælde af overdragelse, ejerskifte, reorganisering eller afståelse af hele eller dele af Enterprise Holdings' forretninger eller aktiver. Dette vil ske, hvis parterne har indgået en aftale, hvor indsamlingen, anvendelsen og videregivelsen af oplysningerne er begrænset til forretningstransaktionens formål, herunder en beslutning om, hvorvidt forretningstransaktionen skal effektueres. Du får besked via e-mail eller en tydelig meddelelse på vores websider tredive (30) dage før en sådan ændring af ejerskab eller overdragelse af kontrollen med dine personlige oplysninger, eller som det ellers kan være påkrævet eller tilladt i henhold til loven.

Udtalelser

Vi uploader muligvis kundeudtalelser på vores websider, og disse indeholder muligvis personlige oplysninger. Vi bruger en tredjepartsudbyder til at administrere denne proces. Denne udbyder er ansvarlig for at indhente dit samtykke efter behov, fjerne indhold på din anmodning og besvare eventuelle spørgsmål.

 

Global dataoverførsel og -behandling

 

In order for us to operate and provide you services globally, the information you provide us or that we collect may be transferred or accessed by entities around the world, including:

  • Franchisees/Corporate-Owned Locations: If you book a reservation to be fulfilled by a franchisee in another country or an Enterprise corporate-owned location (e.g., in the United States, Canada, Germany, Spain, France, Ireland and the United Kingdom), we will transfer your personal information to that country in order to facilitate your requested transaction.
  • Enterprise Global Information Systems Based in the United States: Enterprise maintains its global information systems in the United States.  If you provide us or if we collect personal information about you outside the United States, we will transfer and maintain your personal information in the United States.

When we transfer your personal information and process it in the United States, we do so in accordance with the EU-U.S. Privacy Shield Framework, the Swiss-U.S. Privacy Shield Framework and European Commission-approved standard contractual clauses. To learn more about the Privacy Shield Framework, and to view our certification, visit the U.S. Department of Commerce's Privacy Shield List. With respect to information received or transferred pursuant to these Frameworks, we are subject to the regulatory enforcement powers of the U.S. Federal Trade Commission. In certain situations, we may be required to disclose personal information in response to lawful requests by public authorities, including to meet national security or law enforcement requirements.  

Enterprise Holdings is responsible for the processing of personal data it receives, under each Privacy Shield Framework, and subsequently transfers to a third party acting as an agent on its behalf. Enterprise Holdings complies with the Privacy Shield Principles for all onward transfers of personal data from the EU and Switzerland, including the onward transfer liability provisions.

Under certain conditions, more fully described on the Privacy Shield website [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], you may invoke binding arbitration when other dispute resolution procedures have been exhausted.

  • Third Party Service Providers: We utilize third party service providers who are located outside the countries where we have corporate-owned locations, such as call center support, claims processors and IT providers. When we transfer your personal information to our third-party service providers who are located outside the EEA, we use European Commission-approved standard contractual clauses.

 

Dine rettigheder

 

Andre rettigheder du har kan omfatte: 1) bede om en kopi af dine personlige oplysninger, 2) for at korrigere dem, 3) for at slette bestemte kategorier eller typer af oplysninger, 4) for at begrænse visse former for behandling, 5) for at indhente de oplysninger, du videregiver i et struktureret, maskinlæsbart format og 6) for at overføre nogle af disse oplysninger til andre organisationer.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af personlige oplysninger på grundlag af vores legitime interesser. Hvor vi har bedt om dit samtykke til at behandle oplysninger, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke til enhver tid.

Du kan udøve denne ret ved at logge ind på vores globale portal for beskyttelse af personlige oplysninger på siden Kontakt os. Vi vil besvare din anmodning inden for 30 dage eller i henhold til gældende lovgivning.

Du har ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger og/eller måden vi har reageret på eller håndteret problemer, du har rejst med os. Du kan også kontakte vores tredjepartskonfliktløsningsudbyder, der er placeret i USA (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request, eller i Canada kan du kontakte vores Privacy Commissioner i Canada ved at besøge https://www.priv.gc.ca/cu-cn/index_e.asp eller Office of the Privacy Commissioner of Canada, 30 Victoria Street, Ottawa, Quebec, K1A 1H3.

Vi forbeholder os ret til at nægte adgang til dine oplysninger eller til at begrænse dine rettigheder (f.eks. hvis en sådan offentliggørelse vil være forbudt ved lov eller overtræder en anden persons rettigheder). I nogle tilfælde betyder dette, at vi kan opbevare dine personlige oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage.

Præferencer for markedsføring

Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring samt den profilering, vi udfører med henblik på direkte markedsføring. Du kan fravælge direkte markedsføring fra Enterprise Holdings og vores datterselskaber, søsterselskaber og Franchisetagere ved at følge instruktionerne i hver meddelelse, du modtager. Du kan også kontakte os direkte via linket øverst på denne side.

Du kan fravælge at få vist annoncer på sider, der ikke er fra Enterprise, ved at klikke på ikonet for reklamevalg i annoncen eller via indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger på websiden.

 

Ændringer af disse politikker

 

Vi opdaterer vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og Cookie-politik efter behov, for at afspejle ændringer i vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, oplyser vi dig herom via e-mail (sendt til den e-mailadresse, der er angivet for din konto) eller via en meddelelse på denne webside, eller som det i øvrigt måtte være påkrævet eller tilladt ved lov, før ændringen træder i kraft. Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side for at se de nyeste oplysninger om vores praksis i forbindelse beskyttelse af personlige oplysninger.

 

KONTAKTOPLYSNINGER FOR DATAANSVARLIG

Hvis du skal leje, eller besøger en webside eller en mobilside, i følgende lande, vises den dataansvarlige herunder.

 

Land
Dataansvarlig
Kontaktoplysninger
USA
Enterprise Holdings, Inc. Enterprise Privacy Spørgsmål
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105
Canada Enterprise Rent-A-Car Canada Company Enterprise Privacy Spørgsmål
709 Milner Drive
Scarborough, Ontario M1B 6B6

Canadiske kunder kan også søge rådgivning fra Office of the Privacy Commissioner of Canada (på 1-800-282-1376) eller deres respektive Provincial Commissioner
Storbritannien
Enterprise Rent-A-Car UK Limited Enterprise Privacy Spørgsmål
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Irland
ERAC Ireland Limited Enterprise Privacy Spørgsmål
Unit 4 Lyncon Court
Snugborough Road
Blanchardstown Business Park, Dublin 15
Tyskland
Enterprise Autovermietung Deutschland B.V. & Co. KG Enterprise Privacy Spørgsmål
Mergenthaler Allee 35-37, 65760, Eschborn
Frankrig
Enterprise Holdings France S.A.S. Enterprise Privacy Spørgsmål
37 rue du Colonel Pierre Avia 75015, Paris
Spanien
Autotransporte Turistico Espanol, S.A. Enterprise Privacy Spørgsmål
Avenida del Ensanche de Vallecas 37, 28051 Madrid
Hvis du besøger vores webside, mobil-app eller mobilside for landene herunder (dvs. med et landesuffiks, som er relevant for disse lande), vises den ansvarlige for pågældende side på listen herunder. Hvis du lejer i et af disse lande, er den ansvarlige for udlejningen franchisetageren, som fremgår af lejeaftalen.
Land
Dataansvarlig
Kontaktoplysninger
Albanien, Østrig, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Montenegro, Moldova, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet
EAN Data Services UK Limited Enterprise Privacy Spørgsmål
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Hvis du er bosiddende inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og benytter en forudbetalingsfunktion, kan du se den ansvarlige for dine betalingsoplysninger nedenfor.
Land
Dataansvarlig
Kontaktoplysninger
Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde
EAN Data Services UK Limited Enterprise Privacy Spørgsmål
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
Hvis du er Emerald Club-medlem inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er den ansvarlige for dine oplysninger anført nedenfor.
Land
Dataansvarlig
Kontaktoplysninger
Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Schweiz
EAN Data Services UK Limited Enterprise Privacy Spørgsmål
Enterprise House
Melburne Park,Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB
For alle andre udlejningssteder i verden, hvor vi har en webside, mobilside eller mobil-app, er den ansvarlige for de data, som du giver på eller via websiden, mobilsiden eller mobil-appen, angivet nedenfor. Hvis du lejer et køretøj i et af disse lande, er den ansvarlige for udlejningen den angivne franchisetager, og dennes kontaktoplysninger vil være angivet i lejeaftalen.
Land
Dataansvarlig
Kontaktoplysninger
Alle andre globale udlejningssteder
Enterprise Holdings, Inc.
Enterprise Privacy Spørgsmål
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105